APK Keuring Apeldoorn

Algemene Periodieke Keuring

Voldoet uw auto nog aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu? Kies voor een apk keuring bij Garage Gerritsen en u weet direct waar u aan toe bent. Garage Gerritsen in Apeldoorn verzorgt de apk keuring van uw auto kundig, klantvriendelijk, snel en goedkoop. Maak daarom snel een afspraak met Garage Gerritsen in Apeldoorn voor een goedkope APK.

Wat is een apk keuring?

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Hier vindt u meer informatie over de APK, wanneer en hoe vaak uw voertuig gekeurd moet worden, het keuringsrapport  en de keuringseisen.De apk-keuring is wettelijk verplicht, maar is wel slechts een momentopname. Wanneer uw auto ‘apk-goedgekeurd’ is, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud blijft verstandig. Natuurlijk kunnen wij bij Garage Gerritsen ook uw periodiek onderhoud verzorgen.

Gratis apk-keuring in Apeldoorn?

Moderne auto’s zijn vaak van uitstekende kwaliteit en hebben daarom minder onderhoud nodig dan oudere auto’s. Daardoor kan de apk keuring bij Garage Gerritsen in Apeldoorn vaak met de grote beurt worden gecombineerd. Bij Garage Gerritsen in Apeldoorn is zo’n combinatie extra aantrekkelijk. Bij een grote beurt voert Garage Gerritsen de apk keuring gratis voor u uit. U bespaart zo niet alleen geld, maar ook tijd!

Garage Gerritsen in Apeldoorn: uw apk-specialist!

Garage Gerritsen in Apeldoorn-Zuid staat voor een vakkundige en betrouwbare apk keuring. Onze facturen zijn altijd duidelijk en wij repareren nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Garage Gerritsen in Apeldoorn belt u altijd als reparaties noodzakelijk zijn om een apk-goedkeuring te verkrijgen.

Wat wordt er gekeurd aan mijn auto en wat zijn de kosten?

De belangrijkste punten van de APK
Tijdens de APK komen veiligheids- en milieuaspecten van uw auto aan bod. Hieronder een aantal punten waarop gelet wordt bij de keuring van uw auto:

Verplicht: Elk jaar

  • Verkeersveiligheid: Remmen, Wielophanging, Schokdempers, Banden, Stuurinrichting, Verlichting, Carrosserie
  • Milieu: Uitlaatgassen, Roetmeting (dieselmotoren), Viergasmeting (benzinemotoren)
  • Algemeen: Kentekenbewijs deel I, Voertuigidentificatienummer, Gebruikte brandstof

Na afloop van de APK keuring krijgt uw voertuig een keuringsrapport. Hierop staat of uw voertuig is goedgekeurd of afgekeurd, inclusief een overzicht van de reparatie- en afkeurpunten.

  • Inclusief keuringsrapport
  • Inclusief arbeid
  • Inclusief afmeldkosten
  • Inclusief BTW
  • Exclusief roetmeting (voor diesel ouder dan 2007)